מסעדות פתוחות
ישראל אוכלת תכניות טלוויזיה
ישראל אוכלת תכניות טלוויזיה
לא משנה לאיזה ערוץ תזפזפו, לא משנה באיזו שעה, כנראה שתחלפו בשלב מסויים על פני תוכנית אוכל וסביר להניח שאפילו תתעכבו. ריאליטי, תכנית בישול, תכנית אירוח, אפילו סרט – לא משנה מה הז’אנר, אם העיקר הוא אוכל, אנחנו שם. גם אם נראה כי כך היה מאז ומעולם אין ספק כי בשנים האחרונות האוכל השתלט על הטלויזיה, הטלויזיה השתלטה על האוכל ואנחנו התמכרנו.
איך הפך האוכל לפריים טיים? איך תכנית כמו מאסטר שף חורכת מסכים כבר עשור? כיצד מתנהל יום צילום של תכנית אוכל ומה קורה מאחורי הקלעים?
עדי בן דן, המפיק הקולינרי של מאסטר שף ומנהל מערך ההפקה הקולנארית במרבית תכניות האוכל האהובות עלינו יגיע להשיב על שאלות אלו ואחרות ויספר על תהליך המיון לריאליטי בישול, התיכנון הלוגיסטי, בניית המזווה, כתיבת המשימות ואיך מתמודדים עם נושא הכשרות בתוכנית?
בן דן, יזם ומסעדן ותיק הוא חברה קולינרית של איש אחד: מייעץ למסעדות, משקם מסעדות, משתלם בארוחות שונות ומשונות בעולם ומפעיל מערך תיירות קולינרית. בין היתר היה חלק מצוות מקימי ג’ירף בארץ, הקים מיזימי מסעדנות בבודפשט ובסן פרנסיסקו והיה מנהל בכיר בקבוצת ירזין ומנכ”ל בקבוצת המסעדות של מאיר אדוני.
תחילת פעילות: 20:00
נוקטורנו בית וקפה Nocturno Home & Cafe
מתחם תרבות, הופעות, בית קפה-מסעדה וחנות מעצבים.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
מוזמנים להגיע מוקדם וליהנות מהמטבח האיכותי: החלבי-צמחוני-טבעוני וכשר.
❮ לכל ההופעות